Mijn visie op (bruids)fotografie

De juiste klik tussen het bruidspaar en de fotograaf is een essentieel element voor een geslaagde bruiloft. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk de mooiste foto's van jullie te maken. Ik ga jullie niet regisseren als jullie dat niet willen.
Ik probeer de gevoelens, emoties en bijzondere momenten ongemerkt vast te leggen en hoop jullie daarmee te raken als jullie de foto's nadien bekijken. Ik maak foto's van de dingen zoals ze zijn! 
Niet eindeloos kusjes geven of lachen naar het vogeltje....
Beleef je mooiste dag op je eigen manier en ik leg het voor jullie vast.
Tijdens de fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.
Bruidsfotograaf ben ik niet voor mijzelf, de foto's krijgen pas waarde als de kijker 
door de foto's geraakt wordt. Ontspannen en spontane fotografie is het mooiste wat er is!
 

Smith Media is gevestigd in Breda, maar is werkzaam in heel Nederland. Ik reis in principe overal heen waar bruidsfotografie gewenst is, dat kan dus net zo goed op Ibiza of het prachtige eiland Kreta zijn. Uiteindelijk krijgen jullie altijd de foto’s in hoge resolutie op USB of DVD en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.
 
Als mijn manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk vrijblijvend  gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!
 
Wilco Smith
Smith Media Fotografie.